Scholen en sportdagen

Sportief bezig zijn op een leuke manier! Door het spelen in teams is deze activiteit perfect voor een kennismakingsdag. Leerlingen leren elkaar snel kennen op een ongedwongen manier. Een Archery Tag toernooi kan op uw eigen locatie gerealiseerd worden voor groepen van 10 tot 200 personen. De minimale leeftijd is 10 jaar. Deze activiteit kan prima worden gecombineerd met andere sporten of  outdoor activiteiten.

bedrijfsuitje of TeamUItje

Een uitdagend uitje met vrienden of collega's? Archery Tag is geschikt voor iedereen. Het schieten heb je al binnen een paar minuten onder de knie en door het spelen in teamverband kan iedereen meespelen, hoe fanatiek je ook bent. 

Familie dag

Heb jij een gezellig familie weekend gepland maar heb je geen zin om het hele weekend in de groepsaccommodatie te verblijven? Boek dan snel Archery Tag op een locatie naar keuze bij jou in de buurt of op één van onze veelgebruikte locaties in Noord-Nederland.. Deze activiteit wordt gespeeld in teams, op deze manier is het voor iedereen geschikt, hoe fanatiek je ook bent. 

Evenementen

Archery Tag op uw evenement of festival  als activiteit voor uw bezoekers. Deze activiteit heb je binnen een paar minuten al onder de knie. Hierdoor is het mogelijk om een groot aantal bezoekers op het evenement het  Archery Tag te laten beleven.